Joywalking de nieuwste groepsactiviteit

  
lopen , betterbelly , slimbelly , loopban ,hardlopen , d

 
Dat lopen een hele goede beweging is weten we allemaal. Frequent lopen, wel natuurlijk een beetje doorstappen, houdt je lichaam in goede conditie. Dat is dus mooi maar de meeste loopconcepten zijn gericht op buiten bewegen, prachtig natuurlijk maar niet overal mogelijk.

Joy walking maakt lopen als indoorsport nu meer dan mogelijk. Deze nieuwe manier van lopen veroverd de rest van Europa in hoog tempo. Joy walking is een 50 minuten durende workout die in een groep gevolgd wordt, het is dus een echte groepsles.

 

Je volgt Joy walking door op een loopband te lopen die in een hoek geplaatst is tussen 8 en 10 graden. Deze loopband is niet elektrisch maar mechanisch, de sporter moet hem zelf in beweging brengen. Hierdoor worden je been spieren enorm getraind en je energie gebruik gaat flink omhoog waardoor vetverbrandende trainingsprogramma's goed mogelijk zijn.

Joy walking wordt gegeven op het ritme van knallende muziek en gecombineerd met 1 kilo gewichten zodat ook het bovenlichaam en de armen tijdens Joy walking direct meegetraind worden.

 

De afwisselende bewegingen en tempo versnellingen/verlagingen maken van een Joy walking een echte Joy.

 

Joy walking is ook zeer geschikt voor wat oudere sporters en mensen in een very bad shape, je kunt namelijk zo langzaam beginnen als jezelf maar wil.
 
Have Joy let's Walk

 

  Lopen, Hardlopen, Hardloop schoen, Rennen, Running, Running Shoe  Walking, Walk, Walking Shoe, Joywalking, Loopband, Loopbanden, Nordic Walking

 
  Site To Edit Website Beheer Systeem versie 2009